Cross Border Translation: You name it, we translate it!

Uw boodschap in een andere taal? Dat vergt inzicht in uw organisatie, het doel van uw tekst, de doelgroep en de cultuur van de nieuwe taal. Om te zorgen dat uw tekst accuraat wordt vertaald, is het voor u dus heel belangrijk dat u een vertaler inhuurt die dergelijk inzicht heeft. Cross Border Translation is hét vertaalbureau dat op internationaal vlak een groot en ervaren netwerk heeft om de beste kwaliteit vertalingen tegen betaalbare tarieven te garanderen. In onze visie is taal meer dan een verzameling van woorden. Wij behandelen uw tekst daarom met de uiterste zorg. Zo helpen wij u om voorbij landsgrenzen of taalbarrières effectief te communiceren.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een offerte opvragen? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat bieden wij

  • Vertalingen in elke taal
  • Vertalingen op vrijwel elk gebied en elk specialisme
  • Tekstcorrectie, copywriting en vertolken

Waarom Cross Border Translation?

  • Er werken minstens twee vertaalprofessionals per vertaling
  • Wij werken volgens het “double native”-principe
  • Wij garanderen een intensieve samenwerking tussen vertaler en proeflezer

Werkwijze

Cross Border Translation voert vertalingen van en naar Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans of Italiaans, of elke andere mogelijke taalcombinatie. Naast deze hoofdtalen kunnen wij ook van dienst zijn bij vertalingen in andere grote (wereld)talen als Russisch, Chinees, Turks of Arabisch. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van vertalers waardoor andere talen ook mogelijk zijn. Neem hiervoor gerust contact op!

Vertalingen

Nederlands
Engels
Duits
Frans
Spaans
Andere talen